ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ BENQ

                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ BENQ - DIVITEC

Βιέννη, Αυστρία - 28 Φεβ. 2013 –Η  BenQ,  εταιρία πρωτοπόρος στην παραγωγή και διάθεση ψηφιακών συσκευών, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη συνεργασίας με την  Divitec Α.Ε. ως δεύτερου επίσημου διανομέα στην Ελλάδα, με άμεση ισχύ.

"Στην BenQ είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Divitec καθώς είναι ένας αναγνωρισμένος ηγέτης στην Ελλάδα για τα ψηφιακά προϊόντα απεικόνισης. Ταυτόχρονα μπορούμε να δούμε πολύ καλές ευκαιρίες ανάπτυξης στην ελληνική αγορά," δήλωσε ο Mike Borze, Διευθύνων Σύμβουλος της περιφερειακής Διεύθυνσης Ευρώπης της BenQ  συμπληρώνοντας ότι "οι πελάτες της  Divitec μπορούν τώρα να έχουν το πλεονέκτημα της πρόσβασης σε λύσεις υψηλής ποιότητας της BenQ όπως προβολείς, PC monitors και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Hi Zoom

Η συνεργασία αυτή είναι η πιό πρόσφατη επέκταση για  την BenQ στην ελληνική αγορά.

"Η σειρά προϊόντων της BenQ θα μας δώσει μια σημαντική επέκταση της γκάμας των προϊόντων μας», λέει ο κ. Λάζαρος Πιατόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Divitec Α.Ε. "Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι πελάτες μας θα εκτιμήσουν την επιπλέον αξία που παρέχουμε μέσω της BenQ."

Σχετικά με BenQ Corporation

Η BenQ Corporation βασίζεται στο εταιρικό μήνυμα  "Φέρνοντας Ποιότητα  & απόλαυση για τη ζωή." Η BenQ προσφέρει στους καταναλωτές και επιχειρήσεις ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής  τεχνολογίας που εκτείνεται  σε ψηφιακούς προβολείς, οθόνες υπολογιστών,   μεγάλου μεγέθους διαδραστικές οθόνες, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, LED φωτισμού όπως και άλλες  λύσεις.

 Ο Όμιλος BenQ  με τζίρο μεγαλύτερο των $ 21  δις  αποτελείται από περισσότερες από  15 ανεξάρτητες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 30 χώρες  με συνολικό εργατικό δυναμικό  πάνω από 120.000 υπαλλήλους. Κάθε μέλος της ομάδας είναι ένας αναγνωρισμένος ηγέτης στον δικό του τομέα, συμβάλλοντας στην ευρεία δραστηριοποίηση του ομίλου στον τομέα της  Έρευνας  & Ανάπτυξης .

Οι εταιρείες του Ομίλου BenQ είναι: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (κορυφαίος κατασκευαστής σε TFT-LCD πάνελ), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, η BenQ Υλικά, Guru BenQ Corp, BenQ Ιατρικό Κέντρο, η BenQ Ιατρική Τεχνολογία Corp, BriView Co, Ltd, Daxin Υλικά είδους, Dazzo Technology Corp, Forhouse Corp, Lextar Electronics Corp, Raydium Semiconductor Corp, και Wellypower.

 

 

Σχετικά Divitec

Με βάση την Αθήνα, Ελλάδα, η Divitec Α.Ε. έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό διανομέα των προϊόντων ψηφιακής απεικόνισης για την Ελλάδα και ορισμένες χώρες των Βαλκανίων. Tα προϊόντα  που διακινεί η εταιρία  περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων προβολείς βίντεο & οθόνες, μηχανήματα και αναλώσιμα εκτύπωσης φωτογραφιών, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές,  μέσα ψηφιακής αποθήκευσης, φορητές συσκευές  πολυμέσων (tablet PC), αξεσουάρ, κλπ. Με στέρεο οικονομικό υπόβαθρο και ευρύ δίκτυο  διανομής, στόχος της Divitec είναι να επεκτείνει τη γκάμα  προϊόντων της στην αγορά υψηλής τεχνολογίας.