DASH CAMERAS XIAOMI YI AΠΟ ΤΗΝ DIVITEC AE

 DASH Cameras XiaoYi από την DIVITEC Α.Ε

 


Η
DIVITEC SA, επεκτείνοντας την συνεργασία της με την Xiaoyi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διάθεση στην Ελληνική αγορά των YI Dash Cameras που δίνουν αξιόπιστες, ποιοτικές και πρωτοποριακές λύσεις για την ασφάλεια των μετακινήσεων.

 

YI DASH CAMERA

 

 H κάμερα αυτοκινήτου της YI συνδυάζει πολλά άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά και παρέχει προστασία σε σένα και στο αυτοκίνητό σου με ασυναγώνιστη απόδοση και τιμή.

ADAS (Advanced Driver Assistance System)

Σχεδιασμένη με το σύστημα ADAS (Advanced Driver Assistance System), η κάμερα αναλύει δεδομένα, όπως η ταχύτητα και η απόσταση του οχήματος μπροστά και στέλνει ηχητικές προειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση απόκλισης από τη λωρίδα ή αν οδηγείς πολύ κοντά στο αυτοκίνητο μπροστά σου. Η YI Smart Dash Camera υποστηρίζει 1920x1080p Full HD στα 60fps και 2304x1296p ultra HD στα 30fps και παράγει φωτεινές, καθαρές και ακριβείς εικόνες ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. 

 

 Πλήρης κάλυψη και των 3 λωρίδων με ευρυγώνιο φακό 165ο

Για να μειωθούν τα τυφλά σημεία, η YI Smart Dash Camera χρησιμοποιεί υπερ-ευρυγώνιο γυάλινο φακό 165ο οπου καταγράφει άνετα και τις 3 λωρίδες.

 

Εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία εικόνας και νυχτερινή όραση

Η νυχτερινή όραση είναι σημείο κλειδί για την απόδοση της κάμερας. Η κούραση του οδηγού, ο κακός φωτισμός και τα φώτα που μπορεί να τυφλώσουν συμβάλλουν στην αύξηση των νυχτερινών ατυχημάτων. Η YI Smart Dash Camera χρησιμοποιεί υψηλής ανάλυσης φακό με διάφραγμα f1.8 και ευαισθησία αισθητήρα 3.0μm x 3.0μm για να εξασφαλίσει άριστη νυχτερινή όραση. Καταγράφει ζωντανές εικόνες με ακρίβεια χρωμάτων ακόμα και σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού χωρίς βοηθητικό φωτισμό. 

 

Καταγραφή βίντεο 1080p 60fps H.2.64 και επείγουσα καταγραφή

Η YI Smart Dash Camera φέρει έναν high-end επεξεργαστή βίντεο με καταγραφή στα 60fps. Έχει σχεδιαστεί να απαθανατίζει ταχέως κινούμενα αντικείμενα, ενθουσιώδεις στιγμές και παρέχει άμεσα ακριβή στιγμιότυπα σε περίπτωση ατυχήματος. Με την υψηλής απόδοσης H.264 κωδικοποίηση βίντεο, η κάμερα εξασφαλίζει καθαρές εικόνες σε υψηλή ανάλυση, ενώ σώζει χώρο αποθήκευσης και περισσότερο υλικό. Το σύστημα φέρει επίσης τεχνολογία G-sensor που επιτρέπει στην κάμερα να σώζει αυτόματα το υλικό που οδηγεί σε κάποιο ατύχημα και το υλικό αμέσως μετά, ώστε να έχεις επίσημη καταγραφή του ατυχήματος σε περίπτωση που ζητηθεί από ασφαλιστικές εταιρείες ή για άλλους σκοπούς. 

1296p Super HD (με παρέμβαση λογισμικού)

 

 Φακός 6G+φίλτρο υπερύθρων

Ο επαγγελματικός φακός 6G από γυαλί έχει ένα φίλτρο υπερύθρων για να μπλοκάρει τις υπέρυθρες ακτίνες και να μειώνει την αντηλιά, κάνοντας τις εικόνες HD πιο έντονες, καθαρές και ρεαλιστικές.  

Φιλικό περιβάλλον για το χρήστη

Περιλαμβάνει οθόνη 2.7'' 16:9 LCD με ικανότητα προεπισκόπησης και αναπαραγωγής. Με μεγάλα κουμπιά και εύκολα αναγνωρίσιμα εικονίδια για εύκολη χρήση.

Σύστημα ψύξης

Ο αέρας εισέρχεται από τα ανοίγματα στο κάτω μέρος και εξέρχεται από το πάνω άνοιγμα. Αυτό το σύστημα ψύξης επιτρέπει στην κάμερα να παραμένει κρύα και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της.

Αξιόπιστη, εύκολη και με διάρκεια εγκατάσταση της κάμερας

Η δημιουργική βάση σε σχέδιο Τ είναι βολική και ασφαλής στη χρήση: απλά εφαρμόζεις και σύρεις την κάμερα στην οπή και την εγκαθιστάς γερά πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας ότι η κάμερα θα παραμείνει στη θέση της κατά την οδήγηση.

Ενσωματωμένο Wi-Fi

Με την ενσωματωμένη 2.4GHz λειτουργία Wi-Fi απλά ανοίγεις την εφαρμογή και συνδέεις την κάμερα για να δεις βίντεο είτε σε πραγματικό χρόνο είτε να τα αναπαράγεις. Με την YI Smart Dash κάμερα μπορείς να μοιραστείς τα ταξίδια σου με φίλους οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Ανθεκτική στη φωτιά και στους κραδασμούς 

Για να επιτευχθεί η τέλεια ισορροπία μεταξύ μεγέθους και βάρους, η YI Smart Dash κάμερα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό στη φωτιά υλικό επιπέδου SABIC's PC/ABS. Λόγω αυτού, η κάμερα μπορεί να αντέξει μεγάλη δύναμη σύγκρουσης ακόμα και σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και δεν θα παρουσιάσει σημάδια κόπωσης, ούτε θα αποκτήσει κίτρινο χρώμα κάτω από την επίδραση υπεριώδους ακτινοβολίας.