KΩΔ:YI HOME CAMERA 720P

YI HOME CAMERA 720P

YI HOME CAMERA 720P
YI HOME CAMERA 720P YI HOME CAMERA 720P

 

H κάμερα για οικιακή χρήση της YI σε συνδέει με την οικογένειά σου οπουδήποτε και οποτεδήποτε μέσω βίντεο και ήχου σε πραγματικό χρόνο με το άγγιγμα απλά ενός κουμπιού. Η κάμερα εγκαθίσταται με 3 πολύ απλά βήματα: Συνδέεις το καλώδιο στο ρεύμα, κατεβάζεις την εφαρμογή YI Home και τη συνδέεις με το κινητό σου τηλέφωνο. 

Υψηλή ανάλυση με ευρυγώνιο φακό και ζουμ 

Η ΥΙ Ηοme Camera φέρει γυάλινους φακό με διάφραγμα f/2.0 για να παράγει φωτεινές και πεντακάθαρες εικόνες. Με ανάλυση HD (1280x720) προσφέρει άριστη ποιότητα εικόνας ακόμα κι αν κάνεις μεγέθυνση για να δεις μικρότερες λεπομέρειες. Καθώς είναι εξοπλισμένη με ευρυγώνιο φακό 111ο  μπορείς να επεκτείνεις την περιοχή κάλυψης για να έχεις καθαρή εικόνα συγκεκριμένων σημείων και αντικειμένων. Απλώς κάνε διπλό κλικ για να ενεργοποιήσεις το ψηφιακό ζουμ 4x και να εστιάσεις σε λεπτομέρειες. 

 

 

 

 

 

Πάντα σε επαγρύπνηση 24/7

Η νυχτερινή όραση της ΥΙ Ηοme Camera αποτελείται από μη παρεμβατικό 940mm αισθητήρα υπέρυθρων που αποδίδει ακόμα και σε περιβάλλοντα πολύ χαμηλού φωτισμού χωρίς να ενοχλεί όσους βρίσκονται στο χώρο. 

Συζήτηση σε πραγματικό χρόνο με τους αγαπημένους σου

Με μια απλή κίνηση στο κινητό σου τηλέφωνο, μπορείς να ξεκινήσεις μια συζήτηση δύο κατευθύνσεων με την οικογένειά σου έστω κι από μακριά. Το ειδικά σχεδιασμένο μικρόφωνο και ηχείο διασφαλίζει δυνατή και καθαρή ποιότητα φωνής.  

 

Άμεση ειδοποίηση για εντοπισμό κίνησης

 

 Χάρη στην ενσωματωμένη υψηλής ποιότητας τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης, η κάμερα σου στέλνει ειδοποίηση στο κινητό περιγράφοντας πότε, που και τι είδους κίνηση ανιχνεύτηκε, ωστε να είσαι πάντα πλήρως ενημερωμένος για το τι συμβαίνει.


Αποθήκευσε τις αυθόρμητες στιγμές σου

Υποστηρίζει έως 32GB κάρτα SD, αποθηκεύοντας βίντεο των σημαντικών σου στιγμών. Το καλύτερο όμως είναι η ενσωματωμένη λειτουργία που ενεργοποιεί αυτόματα την καταγραφή όταν υπάρχει αλλαγή στην εικόνα, ώστε να επιτυγχάνεται βέλτιστη απόδοση στην αποθήκευση χώρου.


Πλήρης πανοραμική εικόνα

Κινώντας απλά το κινητό σου τηλέφωνο δεξιά-αριστερά μπορείς να έχεις πανοραμική εικόνα για πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Η δυντότητα γυροσκοπίου που παρέχεται από την εφαρμογή YI Smart App, μπορεί να ακολουθήσει την κατεύθυνση του κινητού σου για να μπορείς να δεις κάθε γωνία που καταγράφεται.  

YI HOME CAMERA
Lens Material  
All-glass lens
Viewing Angle  
Horizontal viewing angle: 92.7°
Vertical Viewing Angle: 48.7°
Diagonal viewing angle: 111.2°
Body size  
54mm
Video frame rate  
20fps(1280*720)
Local storage  
8-32G Micro SD card
Steam  
Adaptive stream support
Voice  
Voice intercom support
Infrared light  
8 lamps /940nm
Night vision range  
5 meters
Supported protocols  
IPV4,UDP,TCP, HTTP,DHCP,P2P
Wireless standard  
IEEE802.11b/g/n
Supported Operating Systems  
Android 4.0 and above / iOS7 and above